Solidarna kafica
Preko ramena > Prikolica > KST-ov Pešački reli je ujedno i najava bala pod maskama - Zabavite se i osvojite karte za Maskenbal

KST-ov Pešački reli je ujedno i najava bala pod maskama

Zabavite se i osvojite karte za Maskenbal

Autor Preko ramena 2012/12/4 : Tekstovi istog autora

U subotu 8. decembra biće održan Pešački reli KST-a na kom će najbolji takmičari dobiti set od 12 karata za Maskenbal, koji se ove godine održava 22. decembra, dan posle najavljenog smaka sveta sa istoimenom temom.

Ekipe koje učestvuju na KST pešačkom reliju, koje obavezno moraju biti maskirane, na početku ove igre dobijaju zagonetke. Rešenje će ih odvesti do punktova u gradu na kojima se takođe nalaze zagonetke. Odlazak do skrivenih punktova zahtevaće i određene izazove i zadatke, koji do zadatog punkta moraju biti rešeni. Ocenjuje se brzina, efektivnost u rešavanju zadataka, maska cele ekipe, brojnost ekipe, kao i broj osvojenih punktova. Skupljeni bodovi pokazaće koje su ekipe najbolje, i one će biti nagrađene.

pesacki reli

Prošlogodišnji Pešački reli


Prva nagrada je set od 12 karata za maskenbal, druga nagrada je set od 8, a treća set od 4 karte. Svaka ekipa minimalno može da ima 4 člana, a maksimalno 10. Svaki tim, mora da ima bar jednog ženskog člana.

Prijavljivanje za Pešački reli traje do četvrtka 6.12.12. Prijave možete slati na maskenbal@kst.org.rs i u njima morate navesti ime ekipe - broj članova ekipe (za pešački reli) - kontakt telefon jednog od članova.

Kao što smo pomenuli, ovaj reli je samo uvod u jednu od najvećih žurki u gradu. Ove godine imamo još jedan razlog da joj se radujemo – preživljavanje najavljene apokalipse, u koju doduše retko ko veruje.

maskenbal

Prošlogodišnji maskenbalInspirisan smakom sveta najavljenim za 21. decembar 2012. KST sutradan organizuje veliki tradicionalni prednovogodišnji bal pod maskama sa temom Dan posle juče, u zgradi Tehničkih fakulteta. Prednovogodišnji KST-ov maskenbal, koji je već postao gradski fenomen, aktivira celu zgradu fakulteta. Aula, KST bašta, kabineti, hodnici, sve postaje jedan veliki dance floor za zombije, sobarice, vampire, supermene, mumije pa čak i liftove. Kroz istu tu aulu, duži niz godina unazad, prošla su najveća imena srpske muzičke scene. Ove godine, muzika će se čuti sa osam stejdževa, i to najbolji gradski DJ-evi i veliki bendovi. Spisak učesnika:

MAIN stage – najveća bina koja se nalazi u centru aule:

-ELEKTRIČNI ORGAZAM
-NEŠA GALIJA
-SEVDAHBABY LIVE PA W/DJIXX
-JAILBREAK - G’N’R real tribute

REGGAE & SKA stage - za dredove, lažne i prave, za ljubitelje, za Marlija, za Jamajku reggae će ove godine svirati:

-SAMOSTALNI REFERENTI
-BLAYA DUB PLAYA
-DEČJA RADOST
-CHE GUERILLAZ

DANCE stage:


-DEJAN MILIĆEVIĆ
-DJ OGNJEN KRSTIĆ
-DJ MARKO GANGBENGER

ETNO stage se kao i uvek održava u bašti KST-a, pod šatorom, uz kuvanu rakiju, kuvano vino, roštilj i kobaje, sa već tradicionalnim narodnjacima, odnosno Topalkom i bendom.

DISKOTEKA 39:


DJ Mouse i DJ Lapac – poznati KST-ovi Dj-evi, koji su pored toga što puštaju muziku u KST-u već dugi niz godina, poznati i po zatvaranju Beer festa. Puštaće muziku u Klubu
 
OSAMDESETE : DJ Slipi
 
DEVEDESETE, stage u malom klubu, poznatijem kao Busid, odisaće duhom 90-ih.Za to će se pobrinuti DJ Duca i DJ Dooshan.

HARD & HEAVY stage je za one koji vole tvrđi zvuk. Hard rock, heavy, trash i sve druge vrste metala, puštaće DJ Riđi i DJ Toša.

Kako nam je bilo na poršlogodišnjem Maskenbalu možete pročitati ovde.

Google oglas
Pratite Preko ramena na
Preko ramena - komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove autora teksta ili uredništva.

Sveže i mirišljavo
cenzura u srbiji.jpg Cenzura
NN
2015/10/16
Italijanska prezimena Čovek se stvarno zove – Mrki Medved!
Milutin Mtrović
2015/4/9
Nafta Rusija i nafta: „Iracionalna prinuda“
Milutin Mitrović
2014/12/1
Vitamini Zašto mislimo da su nam vitamini potrebni
Katarina Marinković
2014/11/20
Nokia 3310 Nokia 3310 - Ikona brenda koji nestaje
Mobitel
2014/11/19
Marketing
Nova godina 2017 u Beograd
Društvance
U međuvremenu
Prijatelji
Srbovanje

Forma keramika

Putospektiva

U zdravom telu, vodič kroz zdrav život

Mobitel