Solidarna kafica
Preko ramena > Prikolica > Aperol - Ukus Italije na dohvat ruke

Aperol

Ukus Italije na dohvat ruke

Autor Anonymous 2012/6/15

Najpopularnije piće Italije, dobro poznato ljubiteljima zabave, osvežiće ovog leta Srbiju. Svi koji uživaju u suncu, moru, plaži, sada mogu da se prepuste jedinstvenom ukusu ovog originalnog pića, intezivne narandžaste boje, koje donosi duh Italije u jednom trenutku.

Aperol je nastao u 19. veku u regiji Veneto, na severu Italije. Tokom vremena u njegovom ukusu počela je da uživa i cela Italija, a povod za ispijanje ovog pića je mogao da bude različit, da li kao piće kojim treba započeti lep dan, do izuzetnog večernjeg aperitiva. Danas, Aperol Spritz predstavlja jedinstven simbol živopisne atmosfere Venecije, Milana, Rima kao i drugih velikih gradova Italije.

Jedinstvena, sunčana, narandžasta boja Aperola, koja odaje sočne ukuse citrusa, pomešana sa penušavim vinom i malo kisele vode, čini ovo piće posebo osvežavajućim i ukusnim. Recept za Aperol Spritz, više nije tajna, šta više, piće u kome uživa cela Italija, zaslužuje da bude podeljeno sa svim ljubiteljima dobrog ukusa u Srbiji.

Aperol Spritz se sada može poručiti u svim popularnim kafićima širom Srbije. Recept, za pravljenje ovog pića, u potpunosti je prenet i našim barmenima, tako da se ukus Aperol Spritza u Srbiji savršeno poklapa sa onim iz Italije.

Uživajte u ukusu Italije uz Aperol Spritz.

Aperol vas čeka i na Facebooku.

Google oglas
Pratite Preko ramena na
Preko ramena - komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove autora teksta ili uredništva.

Sveže i mirišljavo
cenzura u srbiji.jpg Cenzura
NN
2015/10/16
Italijanska prezimena Čovek se stvarno zove – Mrki Medved!
Milutin Mtrović
2015/4/9
Nafta Rusija i nafta: „Iracionalna prinuda“
Milutin Mitrović
2014/12/1
Vitamini Zašto mislimo da su nam vitamini potrebni
Katarina Marinković
2014/11/20
Nokia 3310 Nokia 3310 - Ikona brenda koji nestaje
Mobitel
2014/11/19
Marketing
Nova godina 2017 u Beograd
Društvance
U međuvremenu
Prijatelji
Srbovanje

Forma keramika

Putospektiva

U zdravom telu, vodič kroz zdrav život

Mobitel